Монпелие още веднъж показа, че се намира в отлична форма

...
Монпелие още веднъж показа, че се намира в отлична форма
Коментари Харесай

Трета поредна победа за Монпелие

Монпелие още един път сподели, че се намира в отлична форма и записа трети следващ триумф в Лига 1. Срещу гостуващия Дижон отборът на Мишел дер Закариан завоюва с 3:1 и се утвърди на 4-ото място в класирането с 33 точки - една повече от Нант.

Домакините изковаха успеха през второто полувреме, а огромна роля за крайния резултат изигра и аленият картон на Мунир Шуяр от Дижон в 54-ата минута. Само две минути по-късно Флоран Моле откри за Монпелие, а в 63-ата минута прецизен беше и Анди Делор. Макар и в понижен състав, Дижон стигна до почетен гол, отбеляан от Мама Самба Балде (76').

Амиен остана в рисковата зона след загуба с 1:2 от Брест. Попаденията за домакините вкараха Аалександре Менди и Ървин Кардона, а Серу Гираси се разписа от дузпа за Амиен.

Метц реализира втора поредна победа и е в серия от 4 мача без загуба, откакто завоюва с 1:0 визитата си на Реймс. Успеха донесе Хабиб Диало още в 3-ата минута. Сент Ериен пък постави завършек на отрицателната поредност с победа с 2:1 вкъщи против Ним. Уахби Хазри заби двата гола за " зелените ", а Зинедин Ферхат означи за Ним, който е предпоследен в подреждането.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ ГОЛМАЙСТОРИ ПРОГРАМА Лига 1 21 кръг, събота 25 януари  Монпелие 2:1краен резулат  Дижон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР