Монитор Започнат тайно и без никакви строителни книжа огромен сватбен салон“ 

...
Монитор
Започнат тайно и без никакви строителни книжа огромен сватбен салон“ 
Коментари Харесай

Предприемач тайно вдига сватбен салон и умело прикрива строежа

Монитор Започнат скрито и без никакви строителни бумаги голям " брачен салон “  откриха проверяващи от няколко институции в Стара Загора след сигнал за нелегално строителство на територията на популации най-вече с роми квартал Лозенец, написа Монитор.

Проверяващите на няколко пъти ходили до мястото без да открият никакви следи от градежа, защото " предприемачът “ затрупал отлетите стоманобетони основи с пълен пласт пръст. След паднал преди седмица пороен дъжд обаче пороят отмил част от маскировката  и арматурите за колоните щръкнали на повърхността.

Имотът е частна благосъстоятелност, само че в общината няма подадено искане за строително позволение, няма никаква изясненост кой е архитектът, кои са конструкторите и дали изобщо има някакво съблюдаване на законовите отстояния от прилежащите здания: газстанция, склад за строителни материали и учебно заведение, чиято ограда е пред срутване разследване подкопаването.

Предстои да бъде издадена заповед за разрушение на основите за сметка на притежателя Мехмед Юсеин, разясниха от община Стара Загора като напомнят, че това не е първото нелегално ново строителство в " Лозенец “. На крачки от " салона “ са имения на ромски барон, които също преди време се оказаха недотам съобразени с нормативните материали и се наложи " орязването “ им.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР