МониторДве седмици след официалното откриване на изцяло обновените три отделения

...
МониторДве седмици след официалното откриване на изцяло обновените три отделения
Коментари Харесай

2 седмици след откриването падна тавана на отделението в горнооряховската болница

Монитор

Две седмици след формалното разкриване на напълно обновените три отделения на общинската болница в Горна Оряховица, част от тавана на едно от тях падна.

Това се случва в една от стаите за лежащо заболели на Първо вътрешно поделение. По време на случая в стаята имало четирима пациенти. Падналото парче от окачения таван се срутило върху едно от болничните кревати, върху което за благополучие по това време нямало легнал пациент. Четиримата пациенти незабавно били преместени в друга стая. Веднага била извикана фимата реализатор, която отстранила повредата.

Падналото парче окачен таван е част от ремонтите на трите болнини отделения за които са платени над 270 хиляди лева по плана „ Красива България ” и от общинската хазна. По този план трите отделения се снабдиха с нова електрическата апаратура, отчасти сменена ВиК система, шпакловки и боядисване на пространствата, PVC порти и дограми на прозорци и други съвременни придобивки. Обновяването продължи цели три месеца, а компанията реализатор има бронзово отличие от Камарата на строителите в България, за най-хубави компании в бранша, категория дребни компании, за 2017 година. Кметът на града инж. Добромир Добрев няколко пъти персонално е инспектирал строително-монтажните действия, с цел да ревизира качеството на ремонта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР