Монитор Болница Свети Иван Рилски, на чиято територия е павилионът захранван

...
Монитор
Болница Свети Иван Рилски, на чиято територия е павилионът захранван
Коментари Харесай

След като ток уби момчето се оказа, че болница знаела за незаконните павилиони

 Монитор Болница " Свети Иван Рилски ", на чиято територия е павилионът захранван от кабел, за който се допуска, че умъртви 16-годшният Людмил, знаела, че будките на нейната териорията са противозаконни и се интересувала по какъв начин да ги узаконят. Това стана ясно по време на архитектурна комисия в Столичния общински съвет, на която основния проектант на София Здравко Здравков, кметът на " Триадица " Димитър Божилов и представители на ЧЕЗ дават информация за случая с убитото момче. 

В началото на съвещанието стана ясно, че от ЧЕЗ няма да участват, а са изпратили писмо, в което показват, че към този момент са дали мнението си и към сегашния миг нямат нови обстоятелства. Също по този начин споделят, че се оказва цялостно подпомагане на способените органи и се дава съответната документи.

Въпросният павилион прави активност от 2011 година При инспекция през 2018 година на работна група към регион " Триадица ", е открито, че е противозаконен. Те изпращат съвещателен акт към НАГ, оттова обаче ги връщат за пропуски и процедурата зацикля. Междувременно от " Иван Рилски " питат ДНСК каква е процедурата за указаконяването на будката, същото питане се насочва и към архитекта на регион " Триадица ", оповестява " Монитор ".

Здравков отново изясни, че първичният притежател на павилиона е Пламен Божидоров Бочев и компанията му " “Нептун “, който подписват контракт с ЧЕЗ на база записка подписана със запетайка от архитекта на района Иван Шишков, който предходната седмица подаде оставка. Будката бива продавана през 2016 година на компания ЕООД " Дениа 2016 “ на Цвета Господинова Гсоподинова, която също сколючва контракт с ЧЕЗ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР