Моника Валериева можеше да тъне в лукс, но Филип Плейн

...
Моника Валериева можеше да тъне в лукс, но Филип Плейн
Коментари Харесай

В Скопие харесват това: Дворецът на Филип Плейн е почти готов, статуя на архангел, мрамор и още...

Моника Валериева можеше да тъне в разкош, само че Филип Плейн я заряза и сви милионерското си гнездо с Лучия Бартоли. Модният дизайнер се изфука за следващ път с двореца, който строи в Лос Анджелис от 2014 година

Плейн, който неотдавна стана баща за повторно от приятелката си Лучия, сподели в Instagram имението, за което харчи милиони. Дворецът е към момента незавършен, само че работата наподобява напредва с всеки минал ден.

Виж още: Вземи си кака да те отрака: Алекс Гърдева от " Ергенът " сподели гаджето си?

Не знаем дали Филип Плейн е черпил ентусиазъм от някоя барокова постройка в Европа, от новия център на Скопие, или просто е мечтаел за същински замък, само че къщата му прелива от първокласен кич. Пред нея има голяма скулптура на архангел Михаил, а интериорът е комбинация от цветове, стилове и скъпи материали.

Плейн написа, че шато " Фалкон " коства 200 милиона $, а работата по него ще завърши публично през 2024 година " Строя за фамилията си къщата от фантазиите ми. За първи път ще имам дом, който е стартират от нулата. Чаках цели три години, след закупуването на земата, с цел да получа всички разрешителни за градеж от общината на Лос Анджелис. Нямам самообладание да типа по какъв начин децата ми ще тичат по двора и из къщата ", написа още Филип.

Виж още: Палава и секси: Стела Павлова сподели дупе и нова прическа от плажа 

Изображение: https://www.instagram.com/philippplein/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР