Моника Валериева изригна с дълъг пост в социалните мрежи за

...
Моника Валериева изригна с дълъг пост в социалните мрежи за
Коментари Харесай

Моника Валериева: Не се лишавам от нищо

Моника Валериева изригна с дълъг пост в обществените мрежи за битието си на бизнесдама. Припомняме, че брюнетката внася козметични артикули от Китай, а работата й била толкоз доста, че не съумяла да прегледа Шанхай, до момента в който била в града на ревю. С нея пътувал и татко й, с цел да оказва помощ в обикалянето из щандовете на козметичните марки.



„ Видях международни марки с заводи там!Огромни дистриктове цялостни с дребни офиси,тъпкани с артикули (мостри) които избираш,поръчваш,правиш дизайн,патентоваш и вървиш по 20 км пешком всеки ден с цел да намериш най-хубавият артикул (висок клас) на най-хубавата допустима цена,за голямо количество (иначе няма да се занимават с теб), за което плащаш голяма сума а те чакат още хиляди разноски в родното ти място поради цялата бюрократщина,и т.н

Нещо за което се бориш а може би няма да успееш на време,защото това коства не малко пари,които си чакал да събереш за стока много време (признавам,че не се отнемам от нищо по тази причина и постепенно се случиха нещата),(а и не зареждам от Али Експрес и да променям единствено името)...все отново не съм Кайли Дженър с цел да изригвам продукция всеки месец или всеки ден”, написа Валериева.

Тя още веднъж напомня, че е наказана на първа инстанция от Люси Иларионов, който разгласи в Биг Брадър, че е конвой на богати мъже. „ И най-после те плюят,че пътуваш за проституция или с чичко паричко зад кадър,защото преди 8 години си бил в Плеймейт,защото Людмил споделил че съм конвой,и съда го е оправдал на първа инстанция не тъй като СЪМ (щото нямаше и да потегли да го осъждам и да се запалвам толкоз много)а тъй като трябвало да осъждам Нова Тв,белкем те го били излъчили!Или тъй като имам приятелки фолкпевици или демонстративен прекрасен стандарт на живот.Или в случай че е проституция да имаш другар и да Те гледа,помага и изненадва -значи съм –признавам”, разяснява Моника, без да изяснява повече за приятеля си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР