Моника е тийн мама. Едва на 17 години, все още

...
Моника е тийн мама. Едва на 17 години, все още
Коментари Харесай

Само на 17, но вече майка: Историята на красивата Моника от София и какво е да си тийн родител

Моника е тийн мама. Едва на 17 години, към момента дете в очите на мнозина, тя е поела грижите за своето лично дете – синът ѝ Анди, който скоро ще навърши два месеца. Тя е усмихната и  положителна. Определя себе си като влогър и Тик Токър и постоянно споделя всекидневието си на родител в обществените мрежи. Срещаме ви с нея, с цел да опише своята щастлива история за това да бъде майка едвам на 17. Цялата история на Моника гледайте във видеото от поредицата на Vbox7 Life Stories.

Виж още: 

 

През очите на Моника това на бъдеш майка и ученичка в един и същи миг е огромно предизвикателство, само че и най-голямото благополучие. Тя споделя, че в грижите с дребния Анди най-вече ѝ оказва помощ нейната майка и като цяло постоянно среща упора и схващане в фамилията си. Възпитана е да вижда позитивната страна във всяка една обстановка и да се оправя с компликациите в живота. Мечтае да научи сина си на това да бъде добър и почтен човек, който отстоява мнението си. Поставя преди всичко здравето и щастието за себе си и околните си. Тайно се надява другото лято да отиде на отмора дружно със фамилията си, тъй като поради раждането на Анди това лято са пропуснали.

Виж още: Русо Барби? Паулина от " Игри на волята " е дамата, от коята може да се учи всеки мъж! Но коя е тя 

 

Моника не крие, че се е шокирала, когато в началото е схванала, че чака дете и се е страхувала от метода, по който ще реагират родителите ѝ и за това по какъв начин ще се развие живота ѝ. Споделя и че среща хейт в обществените мрежи, само че се радва на това, че поддръжката и позитивните реакции са повече от неприятните мнения.

Що се отнася до учебното заведение и проектите ѝ за развиване, Моника има предпочитание да развива своите канали в YouTube, Instagram и Tik Tok и декларира предпочитание да се усъвършенства като инфлуенсър. Към момента е възпитаник на независима форма на образование и отдела до 8 часа дневно, когато учи. Успява да поддържа положителни връзки със своите съученици и се радва на огромна поддръжка от тяхна страна. Категорична е, че ще продължи с висше обучение в тенденция на Икономиката. Моника разказва щастието с една дума – Анди.

Виж още: ТЕСТ: Есен е! Но какво знаеш за най-цветния сезон? 

 

Изображение: https://www.instagram.com/monika.alekss/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР