Моника Белучи за пръв позира за корица на списание заедно

...
Моника Белучи за пръв позира за корица на списание заедно
Коментари Харесай

Божествени, нежни, красиви: Моника Белучи и дъщеря ѝ с фотосесия за Vogue

Моника Белучи за пръв театралничи за корица на списание дружно с 16-годишната си щерка. Двете са лица на юлския брой на сп. Vogue Italia.

Дева Касел към този момент има одобрена кариера на модел, само че за пръв път аудиторията я вижда в компанията на фамозната ѝ майка .

Фотосесията е дело на фотографа Рафаел Паниза. В Инстраграм профила на изданието бяха оповестени три фотоси, като на всички тях Моника и Дева театралничат с идентични прически, а на една от фотографиите даже са облечени с идентични облекла.

В изявление за стилната библия Белучи споделя, че желанието да театралничат двете било напълно на Дева .

„ Попитах я за какво желае да ни снимат дружно. И тя ми даде превъзходен отговор: тъй като последният път, в който двете участвахме във фотосесия, аз към момента бях в коремчето ти”, изяснява италианската актриса.

16-годишната Дева Касел е по-голямата от двете дъщери на Моника Белучи от френския артист Венсан Касел , с който са разведени от 2013 година. Другата им щерка Леони е единствено на 11.

„ Аз съм доста привързана майка, само че се пробвам да одобрявам потребностите на моите дъщери. Дева е доста свободолюбива и самостоятелна. Нейната кариера започва, когато беше на 13 и истината е, че тя съумява да се оправя сама с всичко. Вече приказва пет езика. Погледнете я единствено! Тя наподобява по този начин, като че ли не се опасява от безусловно нищо и нищо не може да я спре”, възхищава се на Моника на своята красива наследничка.
 16-годишната щерка на Моника Белучи - тъкмо копие на красивата си майка  16-годишната щерка на Моника Белучи - тъкмо копие на красивата си майка  16-годишната щерка на Моника Белучи - тъкмо копие на красивата си майка  16-годишната щерка на Моника Белучи - тъкмо копие на красивата си майка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР