Моника Белучи продължава да е една от най-красивите европейски актриси

...
Моника Белучи продължава да е една от най-красивите европейски актриси
Коментари Харесай

Ревнува ли Моника Белучи от успехите на дъщеря си

Моника Белучи продължава да е една от най-красивите европейски актриси даже на 58 години. Съвсем неотдавна тя стартира и изненадваща нова връзка - с режисьора Тим Бъртън, с който са се срещнали през октомври предходната година в Лион.
 Моника Белучи, Тим Бъртън и догатката, че двамата са дружно
Кой е новият мъж в живота на Моника Белучи

Изненадата е огромна

Също толкоз удивително наподобява и по-голямата й щерка - 18-годишната Дева Касел, която към този момент може да се похвали с сполучлива кариера като модел. И очевидно майка й доста се гордее с нея, тъй като постоянно споделя фрагменти с Дева в персоналния си Instagram профил.

Така виждаме и най-новата работа на Дева. Дъщерята на Белучи от брака й с Венсан Касел е на корицата на списание Wonderland. Тя е облечена в минирокля с кринолин на Dior, като носи чадър и мрежести ръкавици над лактите.

Белучи споделя още два фрагмента от фотосесията й. Единият е портретна фотография, а на другия Дева е по черно дантелено долни дрехи и просто няма по какъв начин да не забележим майка й в позата и изражението й.

В началото на месеца 18-годишният модел се появи и в новата акция на грим продуктите на Dolce & Gabbana. И сигурно ще я виждаме на още доста корици и в рекламни акции на огромните марки.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР