money.bgснимка: УикипедияАко сте решили да пътувате някъде в следващите месеци, ...

money.bgснимка: УикипедияАко сте решили да пътувате някъде в следващите месеци,

Узбeĸиcтaн щe ви дaдe $3000, aĸo пътyвaтe тaм и ce зapaзитe c ĸopoнaвиpyc

money.bg

фотография: Уикипедия

Ако сте решили да пътувате някъде в идващите месеци, а един от вероятните избори за дестинация е Узбекистан, то вероятността да се болестите от ковид там е минимална. Или най-малко по този начин счита държавното управление на страната.

Всъщност числата приказват сами за това - в Узбекистан живеят над 33 милиона души, като там до момента има единствено 19 умряли, които потвърдено са били инфектирани с вируса.

Заради това управляващите в страната считат, че са едно от най-безопасните места за пътувания през тази година. Ето за какво те се надяват да привлекат повече гости с акцията си " Safe Travel Guaranteed ". Тя ще предлага отплата от 3000 $ за гости, които се окажат инфектирани след визитата си там, описват от Business Insider.

 

Цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Източник: petel.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg