money.bgБългарската екзекютив сърч асоциация (BESA) публикува годишното си проучване на

...
money.bgБългарската екзекютив сърч асоциация (BESA) публикува годишното си проучване на
Коментари Харесай

Дo 11 000 лeвa мeceчнo! Кой получава такива заплати y нac?

money.bg

Българската екзекютив сърч асоциация (BESA) разгласява годишното си изследване на заплатите на мениджърите и шефовете. То е извършено измежду фирмите, които употребяват услуги за непосредствено търсене на върховен мениджърски личен състав, имат над 300 чиновници и оборот от най-малко €10 милиона.

От данните излиза наяве, че равнищата на възнагражденията на ръководещите шефове, като се изключи задграничните такива, са запазили значително равнищата си. От BESA показват, че отклонения от междинните стойности в заплатите се следят според от бранша, собствеността и размера на фирмите. " Все още имаме компании с задгранични ръководители, само че разликата в заплатите в чисто изражение съпоставена с местни водачи от ден на ден се стопява ", споделят от там.

Позиция

Годишен приход 2018

Генерален управител / Изпълнителен шеф

110 - 135 хиляди лв.

Управител на център/Site Manager

86 - 104 хиляди лв.

Оперативен шеф (непроизводствени компании)

62 - 74 хиляди лв.

Плант управител

78 - 94 хиляди лв.

Оперативен шеф (производствени компании)

63 - 77 хиляди лв.

Финансов шеф

79 - 98 хиляди лв.

Търговски шеф

78 - 94 хиляди лв.

R&D/IT Директор

100 - 125 хиляди лв.

Маркетинг шеф

54 - 66 хиляди лв.

Директор Верига на доставки

45 - 60 хиляди лв.

Директор Човешки запаси

59 - 71 хиляди лв.

В класацията след CEO стои позицията " шеф на център " или " началник местни интервенции ". " Тях намираме в даването на услуги за външни клиенти или вътрешно за разнообразни подразделения (ITO, BPO, KPO, VBPO, FAO, HRO организации). Когато става въпрос за софтуерния бранш, тези позиции са достигнали върхово ниво, а изискванията са напълно разнообразни и самостоятелно контрактувани според от равнището на бизнес услугата, употребяваната технология, екипът, който би трябвало да бъде управителен, както обсега и мащаба на работната позиция ", споделят от асоциацията.

Сред първите пет остава позицията плант управител, което е резултат от огромната интензивност и конкурентоспособност в промишления бранш. Въпреки това, BESA чака тази наклонността да не е водеща поради забавянето на откриването на нови производства.

 

money.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР