Money.bg - най-голямата бизнес медия в България според актуалните данни

...
Money.bg - най-голямата бизнес медия в България според актуалните данни
Коментари Харесай

Money.bg Лични Финанси: Най-голямата бизнес медия в България организира събитие на живо

Money.bg - най-голямата бизнес медия в България съгласно настоящите данни на Gemius, провежда първото си събитие онлайн. На форума " " водещи специалисти от разнообразни области ще разясняват значими тематики, свързани с ръководството на парите ни - от депозити до държавни скъпи бумаги и от заеми до крипто.

Датата е 10 април 2024 година, мястото - Hyatt Regency Sofia, а началният час е 9:30.

Форумът ще предложи на заинтригуваните три огромни панелни полемики. За " Спестяване и благоприятни условия " ще приказват представители на банковия бранш, капиталови и пенсионни фондове. Горещата тематика " Кредити и парцели " ще събере строителния бизнес и финансовите институции. Няма да пропуснем и да обсъдим " Лични финанси на бъдещето " с специалисти по цифрови активи и различни вложения.

" Money.bg Лични Финанси " ще предложи на аудиторията и разнородни презентации.

За финансовата просветеност като път към финансовата независимост ще приказва Светослав Велинов от Банка ДСК. Застраховането като композиция от отбрана и инвестиция ще показа Александър Цветков от " Болерон ". Начините да усъвършенстваме налозите си ще разяснява Велин Филипов от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България.

Форумът ще следва най-важния принцип, който стои зад триумфа на Money.bg - в действителност значимото ще бъде показано на наличен за необятната публика език.

" Без финансова просветеност няма финансова независимост. Всички сме наясно с това, само че от време на време е нужно освен това от четене, гледане и слушане онлайн. Нужен е жив контакт с водещи специалисти - а това нормално е привилегия на малко на брой. Именно по тази причина и направихме стъпката да организираме събитие онлайн - с цел да дадем на нашите читатели достъп до познанието, което заслужават ", разяснява основният редактор на Money.bg Георги Минев.

Желаещите да участват на " Money.bg Лични Финанси " могат да заявят присъединяване си, като регистрацията за първите от тях ще е безвъзмездна.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР