Money.bg и Samsung дават възможност на един от вас да

...
Money.bg и Samsung дават възможност на един от вас да
Коментари Харесай

Как можете да се сдобиете със Samsung Galaxy Fold?


Money.bg и Samsung дават опция на един от вас да се допре до най-високите и новаторски технологии на пазара на смарт телефони, като завоюва значим съдружник в всекидневието си - Samsung Galaxy Fold.

Мобилните устройства са нашият неизменим и незаместим съдружник както в персоналния, по този начин и в професионалния живот. Те улесняват всекидневието ни, обезпечават непрекъсната връзка с околните ни и са нещо, без което мъчно бихме се справили с работните си отговорности. И с цел да могат да правят всичко това, те би трябвало да са допустимо най-бързи, мултифункционални и ефикасни, като дават отговор на непрекъснато разрастващите се технологии и изменящите се потребителски привички.
 Снимка 490243
Източник:

През предходната година стартира революционно нов стадий в развиването на мобилните технологии с представянето на първия високотехнологичен смарт телефон със сгъваем екран Galaxy Fold на Samsung. С него компанията сложи началото на напълно нова продуктова категория, която събира в едно основни характерности на мобилните телефони и таблетите - от форм-фактора и материалите, през неповторимата опция за прегъване, спецификациите от най-голям клас и функционалностите на камерите: външната селфи-камера, предната двойна и задната тройна камера.

Samsung Galaxy Fold има два екрана - 4,6-инчов външен и 7,3-инчов сгъваем Infinity Flex Display. Огромният екран прави всичко по-лесно и прелестно: от обзор на таблици до гледане на филм. Мощният процесор, страхотните камери и огромната батерия го вършат незаместим сателит и на работа, и за отмора. Същевременно, с помощта на революционно тънкия си форм фактор и тегло от едвам 276 гр., той е комфортен и лек за носене.
 Снимка 490242
Източник:

Със сигурност всеки от нас би желал да има подобен сателит, който дава отговор на най-актуалните трендове в софтуерния свят. Именно те съпътстват всяка нова стъпка в развиването ни и сигурно всеки от нас има какво да опише за опита си в тази посока.

Ето за какво, за нас и за Samsung като компания, която слага потребностите и преживяванията на потребителите в центъра на своята софтуерна вселена, е извънредно забавно да разберем с какво технологиите са значими за нашите читатели, по какъв начин са им помогнали в професионален проект и какви триумфи са постигнали, разчитайки на достиженията на инженерната просвета в работата си. Търсим вашите истории на триумфа - от първо лице, във трогателен къс роман, който да споделим с многочислената ни публика.

За да спечелите впечатляващия Samsung Galaxy Fold, е задоволително да напишете къса история за това по какъв начин технологиите трансформираха вашия бизнес или компанията, за която работите, през последните години . Изпратете своя роман на мейл [email protected] до 20 август, а с цел да се запознаете с цялостните условия на състезанието, кликнете тук.
 Снимка 490244
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР