Мондиал 2022 е в разгара си и вече успяхме да

...
Мондиал 2022 е в разгара си и вече успяхме да
Коментари Харесай

Защо Бакайо Сака прави дупки в чорапите си

Мондиал 2022 е в разгара си и към този момент успяхме да забележим в деяние някои от главните кандидати за купата, като несъмнено можем да кажем, че сме сюрпризирани от успеха на Саудитска Арабия над Аржентина.
 Мондиал 2022, японските почитатели и по какъв начин са останали, с цел да почистят боклука от стадиона
Японските почитатели още веднъж демонстрираха класата си

Фенове за образец

Най-вече поради обстоятелството, че аржентинците бяха спрягани за един от любимците за продобиване на Световното състезание по футбол. Но за момента Англия, различен от любимците, не позволява изненади.

Тимът, воден от Гарет Саутгейт, завоюва първия си мач от групите против Иран много безапелационно, отбелязвайки цели шест гола във вратата на противника. Сред всички голмайстори най-много се отличи Бакайо Сака .
 Снимка 596097

Футболистът на Арсенал означи два гола, с което задмина една от легендите на британския футбол - Уейн Руни. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед има записан едвам един гол на световни първенства, до момента в който Сака към този момент има цели два.

И в мача с Иран направи усещане, че футболните чорапи на нападателя са скъсани в задната си част. Картина, която сме привикнали да виждаме при доста груба игра против някой. Но чорапите на Сака не скъсани от груба игра и освен в този мач.
 Снимка 596099

От The Sun разбираме, че в действителност това е напълно преднамерено и самият футболист прави дупки в чорапите в региона на прасеца. Причината е, че по този метод цели да понижи напрежението в прасците си, които по време на мач се натоварват, а в това време биват лимитирани от стегнатите чорапи.
 Мондиал 2022, Кристиано Роналдо, Лео Меси и секси половинките на футболистите
Секси половинките на Мондиал 2022

Не единствено футболът ще бъде прелъстителен за гледане

Според goal.com, Сака не е единственият, който го прави. Кайл Уолкър също е прибягвал до този способ. Просто тъй като при футболистите с по-изявена мускулна конструкция на краката вероятността от схващания, породени от ограничаването, което чорапите основават, е много евентуално. В мача с Иран направи усещане, че и Джуд Белингам също бе прибегнал до отварянето на дупки в чорапите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР