Монделийз Интернешънъл, компанията, която стои зад шоколадите Кедбъри и бисквитите

...
Монделийз Интернешънъл, компанията, която стои зад шоколадите Кедбъри и бисквитите
Коментари Харесай

Кедбъри търси дегустатор на шоколад

" Монделийз Интернешънъл ", компанията, която стои зад шоколадите Кедбъри и бисквитите Орео, търси дегустатор за шоколад. Компанията предлага работа на ненапълно работно време за феновете на шоколада, като значимо условие към претендентите е те да имат " пристрастеност към сладкарски произведения ", споделя Insider.

За доста хора концепцията да можете да ядете шоколад по през целия ден и да ви плащат за това, звучи като фантазия. Сега тази фантазия може публично да се сбъдне.

Четири нови длъжности са открити в компанията, написа The Sun. Всички позиции са за повърхностен работен ден и възлизат единствено на 7,5 часа седмично като се включва и нуждата от отмора и осигуровки. Въпреки че няма да сте ангажирани всеки ден, въпреки всичко ще ви се заплаща да ядете шоколад.

Компанията желае претендентите да могат да дават " справедлива и почтена противоположна връзка ", да разказват тъкмо усетите, употребявайки положителни умения в региона на лексиката и да съблюдават етичните условия на компанията. Необходима ви е към този момент упоменатата " пристрастеност към сладкарски произведения ", а същи  " почтеност "  и " притежаване на британски език ".

Компанията почнала търсене на такива чиновници още предходната година като единствено за един ден получила над 1500 кандидатури. Тази истинска длъжност е петата най-разглеждана в LinkedIn по явни аргументи.

Заинтересованите дегустатори могат да кандидатстват тук. Срокът за кандидатстване ще завърши на 16 февруари. Компанията към този момент чака огромен напор от претенденти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР