Монако спечели обжалването за наказанието на полузащитника Желсон Мартинш, съобщи

...
Монако спечели обжалването за наказанието на полузащитника Желсон Мартинш, съобщи
Коментари Харесай

Монако оспори наказанието на Мартинш, той ще може да се завърне през август

Монако завоюва обжалването за наказването на полузащитника Желсон Мартинш, заяви формалният уебсайт на клуба. Тимът от Княжеството получи отговор от Националния олимпийски и състезателен комитет на Франция, който съобщи, че ще удовлетвори настояването на клуба, се споделя в отчета.

Като част от това предложение Френският народен олимпийски и състезателен комитет прикани Френската футболна федерация да преразгледа решението си да не взема поради интервала от 13 март до 30 юни 2020 година в границите на общия подобен на дисквалификация. Крайният период за отстраняването на Мартинш ще изтече на 6 август тази година, което ще разреши на играча на Монако и тима да започва сезон 2020/21 в Лига 1 от първия кръг, чиято начална дата е планувана за уикенда на 22-23 август.
https://t.co/8crlX0suz6
— AS Monaco EN (@AS_Monaco_EN) July 6, 2020 25-годишният португалец беше осъден за боричкане на съдията по време на мача през февруари против Ним (1:3). На играча беше забраненода играе в продължение на шест месеца, а глобата започва от 6 февруари. Поради обстоятелството, че сезонът беше спрян, по-голямата част от наказването щеше да пристигна в миг, когато във Франция не се играе футбол. Футболната федерация на страната реши да не взема поради всички дни от 13 март до 30 юни и да удължи глобата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР