Монако се лута в зоната на изпадащите в Лига 1,

...
Монако се лута в зоната на изпадащите в Лига 1,
Коментари Харесай

Драма с 22 дузпи прати Монако на 1/2-финал

Монако се лута в зоната на изпадащите в Лига 1, само че съумя да се класира за полуфиналите в шампионата за Купата на Лигата. Отборът на Тиери Анри отстрани Рен с 9:8 след иизпълнение на дузпи. В постоянното време мачът на " Стад Луи II " приключи 1:1, а за установяване на крайния победител бяха изпълнени цели 22 дузпи. В воин за “монегаските” се трансформира младият вратар Лоик Бадиашил, който избави три удара на футболисти на Рен от бялата точка, а по-късно самичък осъществя победната дузпа за Монако.

Бенжамен Бурижо даде задатък на Рен в 30-ата минута след хубаво подаване на Хатем бен Арфа, само че при започване на второто полувреме Рони Лопеш съумя да изравни след центриране на Жулиен Серано.

Според регламента, след края на постоянното време непосредствено се мина към осъществяване на дузпи, без да се играят продължения. Юри Тилеманс, Камил Глик и новото попълнение Налдо пропуснаха за домакините, а Бедиашил избави изстрелите на Дамиен Да Силва, Меди Зефан и вратаря Томаш Кубек. 20-годишният пазач на Монако самичък се нагърби с отговорността да класира тима си на полуфиналите и не сбърка.

Вчера място на полуфиналите си обезпечи и Страсбург след победа над Лион, а сега се играят другите два четвъртфинала: Бордо - Льо Авър и Пари Сен Жермен - Гинган.

МОНАКО - РЕН 1:1, 9:8 след дузпи
0:1 Б. Борижо (30
1:1 Р. Лопеш (54)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР