Монако изигра много солиден мач за радост на Принц Албер,

...
Монако изигра много солиден мач за радост на Принц Албер,
Коментари Харесай

Монако излезе на върха във Франция

Монако изигра доста стабилен мач за наслада на Принц Албер, който следи мача с Льо Авър от трибуните на стадион Луи II, а успеха с 3:1 ги изкачи на върха във френското състезание с 13 точки. Също толкоз има след 5 кръга и първенеца Пари Сен Жермен, само че принцовете имат по-добри спомагателни индикатори. Не третата позиция е Олимпик (Марсилия) с 10 точки.

Още в 9-ата минута Монако излезе напред в резултата посредством десния бранител Жордан Тезе, който засече в мрежата с глава центриране на Такуми Минамино. Монако продължи да нападна, само че след половин час игра Далер Кузяев изравни за гостите от Северна Франция.

До края на първата част Монако мъчно намираше ритъма на играта си, само че това се промени през втората част. В 66-ата минута Елисе Бен Сегир направи 2:1 за Монако, откакто получи топката пред наказателното поле и с техничен, фалцов удар я прати в горния десен ъгъл на вратата на гостите.

Само след четири минути американският нападател Фоларин Балогун постави точка на разногласието, покачвайки резултата на 3:1. Балогун се разписа след отлично деяние в центъра на терена – лишаване, финт и пас от 18-годишния Джордж Иленикена, който наказа Барселона с гол през седмицата в Шампионската лига.

Монпелие реализира първа победа за сезона, обръщайки Оксер на собствен терен с 3:2. Гостите откриха резултата в 18-ата минута посредством Ахмед Траоре, само че нигериецът Акор Адамс вкара два гола за триумфа на Монпелие. Модибо Санян също се разписа за домакините в 71-ата минута за 2:1, които се измъкнаха от зоната на изпадащите във френската Лига 1 и към този момент са 15-и.

Новакът Анже остава единствен без триумф и на последното място с 2 точки, откакто приключи единствено 1:1 с Нант. В друга среща от по-рано през днешния ден Тулуза отстъпи на участника в Шампионската лига Брест с 0:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР