Монако и Льо Авър завършиха при резултат 1:1 на стадион

...
Монако и Льо Авър завършиха при резултат 1:1 на стадион
Коментари Харесай

Монако си вкара автогол и изпусна победата

Монако и Льо Авър приключиха при резултат 1:1 на стадион „ Луи II “ в княжеството. Уисам Бен Йедер даде задатък на монегаските в 63-ата минута, а две минути по-късно Льо Авър възвърне паритета след автогол на Юсуф Фофана.

Монако се намира на 4-то място във краткотрайното класиране с актив от 35 точки, до момента в който Льо Авър е 11-та позиция с 24 пункта в актива си.

Двубоят стартира с напън от страна на Монако, като домакините разумно стигнаха до първата рискова опция в срещата. В 18-ата минута Магне Аклиуш си освободи пространство да удар в наказателното поле на Льо Овър и шутира към долния десен ъгъл, само че Артур Десма се намеси.

Една минута преди края на постоянното време на първото полувреме Уисам Бен-Йедер навлезе посредством дрибъл в наказателното поле на Льо Авър, само че Десмас съумя да съкрати ъгъла и да отрази.

Монако продължи да бъде по-активен и на старта на второто полувреме. В 52-рата минута след центриране от корнер, Тило Керер засече топката с глава, само че вратарят на гостите направи ужасно избавяне и отрази и този удар.

Артур Десма и отбраната пред него се пропуща в 63-ата минута, когато Алиуш комбинира с Бен Йедер, който с удар отблизо разстояние прати топката в долния десен ъгъл, с цел да изведе Монако напред в резултата.

Две минути по-късно Льо Авър възвърне паритета в резултата след центриране от статично състояние в наказателното поле на Монако. Там в опита си да почисти топката Юсуф Фофана я прати в личната си врата.

Монако продължи да търси второ попадение до края на дуела, само че не съумя да затрудни Артур Десма и отбраната пред него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР