Монако Далеч от мюсюлманския свят избяга най-известният роден транссексуален Ива

...
Монако Далеч от мюсюлманския свят избяга най-известният роден транссексуален Ива
Коментари Харесай

ИД подгони наш травестит

Монако Далеч от мюсюлманския свят избяга най-известният роден транссексуален Ива Хаджи, написа в. "България през днешния ден ".


Цицорестатата русокоска, която към момента крие пенис в гащите, се избави от кръвожадни главорези и сега си живее умерено и пищно в Монако. Докато е била в емирството дамата мъж е получила закани и с цел да си няма неприятности, бързо-бързо се е изнесла по на Запад.

Ива изгря като сполучлив модел в Дубай, само че към този момент обикаля Европа в компанията на загадъчен младок, който й е гадже. Мускулягата не е българин и макар че наподобява като същински мъжага, очевидно си пада по момченца. След като сподели, че има мъж до себе си, родният транс опроверга слуховете, че заработва като елитна компаньонка. Бившият Иво, който години наред се бори с публичното мнение, към този момент няма никакви задръжки. Скандализира със фотоси по долни дрехи, еротични фотосесии и предизвикателни клипчета в обществените мрежи.

Наскоро русокоската с пенис стигна до такава степен, че разгласява видео, на което се вижда по какъв начин му вършат фелацио. За наслада на мнозина фрагментите бяха бързо отстранени от мрежата. Хаджи не дефинира себе си като гей. Смята, че не е нито мъж, нито жена, а човек от "третия пол ". Плановете на Ива бяха да отстрани и пениса си, само че към момента не се е подложила на комплицираната и рискова намеса.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР