Монахини се грижат изключително много за Сашка Васева. Тя вече

...
Монахини се грижат изключително много за Сашка Васева. Тя вече
Коментари Харесай

Сашка Васева остава в Германия

„ Монахини се грижат извънредно доста за Сашка Васева. Тя към този момент става, добре вървеше възобновяване й, до момента в който преди няколко дни не пипна Коронавирус “. Това сподели мъжът на именитата изпълнителка Христо Бакърджиев.

Самият той преди десетина дни също е бил с ковид, който е изкарал тежко, само че не се стигнало до болница. „ Цялото поделение беше болно. Подозирам, че Сашка се болести от някой от лекарите, тъй като аз като разбрах, че съм позитивен, въобще не се виждахме “ – сподели Бакърджиев.

„ Състоянието й не може да се опише малко, в този момент стискаме палци да се усъвършенства, защото бяхме стигнали една добра фаза, нека не се върнем обратно и тя да развие пост Коронавирус синдром “, прецизира предприемачът. През цялото време до Сашка е хърватска психоложка, която й пуска обичаната музика и си приказват за фолклор и класика. „ Разбират се, смеят се. А монахините от немския медал са невероятни, като Майка Тереза, няма нещо, което да не могат да ти намерят, в случай че имаш потребност от него “ – споделя той, написа bgdnes.bg.

Само преди няколко дни при Сашка и предприемача на посетители от България за първи път пристигнали от Съюза на слепите у нас. „ Много прекрасен ден беше – безоблачен, и със Сашка излязохме на полянката. Хората бяха наели зала, в случай че времето е неприятно, да се подслоним, само че беше доста приятна среща. Сашка беше с приповдигнат дух, приказва с тях, към този момент се ориентира, движи се, дай Боже всичко това да се резервира “- изяснява Бакърджиев.

Освен визитата на българите всеки ден с майка си се чуват и двете деца на певицата – Христо-Никола и Христина-Елена.

„ Сашка доста се интересува всичко наред ли е в учебно заведение, добре ли са, какво се случва с тях. Виждаме се, несъмнено, на връзка в телефона, само че на този стадий и това е задоволително. Само нека Сашка се възвърне по-бързо. Но да, заплаха за живота й към този момент няма “, показа Христо Бакърджиев. „ Дано до няколко месеца се върнем в България. Медиците в чужбина ни дадоха вяра, че Сашка ще прогледне още веднъж в границите на година-две, и се молим на Господ това да се случи “- показа Бакърджиев. Засега обаче певицата остава в Германия, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР