Мона Ал Мари, заместник-председател и управляващ директор на Медийния съвет

...
Мона Ал Мари, заместник-председател и управляващ директор на Медийния съвет
Коментари Харесай

Мона Ал Мари: Световният медиен конгрес е творческа платформа за медийни таланти

Мона Ал Мари, заместник-председател и ръководещ шеф на Медийния съвет на Дубай и общоприет шеф на медийния офис на държавното управление на Дубай, сподели, че държавното управление и управлението на Обединените арабски емирства (ОАЕ) имат визия за бъдещето , съобщи осведомителната организация на ОАЕ – УАМ. Тя означи, че самодейностите в разнообразни браншове, в това число и в медиите, са далновидни и имат влияние както върху сегашното, по този начин и върху бъдещето.



Ал Мари съобщи пред УАМ в коридорите на Световния медиен конгрес, че този конгрес е сполучлива стъпка, която натъртва на интеграцията в границите на ОАЕ. Конгресът е платформа за създаване нови партньорства и доближаване на възгледите сред арабските и интернационалните медии .

Тя също по този начин похвали организацията на събитието и разнообразието от тематики, показани на сесиите на Световния медиен конгрес във връзка с съответните вложения, проучвания и изследвания. Тя приветства и сесиите, на които се разискват районните медии и държавната връзка, като похвали и Лабораторията за нововъведения, проведена по време на форума.



Ал Мари означи, че медийният бранш е главният мотор на икономическата тактика и на тактиката за развиване на страната и посочи другите форми на поддръжка за обосноваване на младежите да основават и показват креативно медийно наличие.

Тя акцентира, че по време на медийния си път УАМ играе позитивна, градивна и ефикасна роля и " през днешния ден се отличава по метод, който надвишава упованията, което е нещо, с което се гордеем като медийни експерти и поданици на ОАЕ “, добави тя.

Източник: Българска телеграфна агенция




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР