Момичето на късмета, за която всяка тема и гости са

...
Момичето на късмета, за която всяка тема и гости са
Коментари Харесай

Българите в Лондон попиляха Гала: Кон с капаци, малко са шматките, които те гледат още!

Момичето на шанса, за която всяка тематика и посетители са " забавни ", защто няма какво друго да каже, прилагателните и метафорите не са мощната ѝ страна, а очевидно на сценаристите ѝ също, се опита да подкани българите в Лондон да се включат онлайн за нискорейтинговото й предаване, с цел да приказват за...раждането на третото бебе в кралското семейство на Уилиям и Кейт!

Темите в България очевидно са толкоз надалеч от мъглявината в главата на русокоската, че никой наболял въпрос от държавните тематики, които директно касаят елементарния човек, не е тематика на жълтото и лековато-глуповато предаване на Гала и нейния любим Стефан, с изключение на кралското бебе номер 3.

Връзкарката Гала, с помощта на връзките си с семейството грабител на ефира - Халваджиян, а не на личните си качества като водещ и създател на тв предаване, се осмели без да раздвижи двете кафези на сивото си вещество, да потърси българите в Лондон за коментар на атмосферата в британската столица след раждането на бебето.

Коментарите към нея са повече от съсипващи.

Самата Гала реши да занимае аудиторията си, откакто никой не се е съгласил да приказва в ефир на страхотната и забавна тематика, която вълнува цялото българско общество у нас и по света, както счита тя, а не както е в реалност. Тя и Стефан пореваха и демонстрираха мненията, оповестиха българиет за злобари, само че не видяха личната си маловажност.

Публикуваме част от тях:
Vasil Petrov ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) КАЖА ЧЕСТНО, всичко е чудесно в квартала където пребивавам. Чикъните и Дюнер кебапите са цялостни, всички мюсюлмани са в джамията също, децата си играят, дилърите раэдават трева беэ пари эаради прелестния мотив и те по този начин.. има позитивна сила. Специялно эа на следващия ден ще бъда эает, само че эа идващото новородено кралско бебе ще се включа!!
Поэдрави от кафяв и эабулен Лондон

Damyan Pavlov Айдеее..... и тука се пробват да ни докопат.... но тук не е като в БГ.... за благодаря да работим. Администраторите апелирам Ви, тази група е за българи в Лондон, а не за безвъзмезден обяд от България. Вземете ограничения апелирам. Благодаря.

Iskren Dimitrov Тя една телевизия,аз не знам някой гледа и я изобщо.!?

Zhivko Kelepov Не инцидентно ще я смъкват от ефир... малко са шматките дето я гледат още..

Arso Ovcharov-Aicho Ей в този момент Уйлям ми се обади да ви свържа, на следващия ден желае да се включи непосредствено!

Damyan Pavlov Абе дали тази..... Гала ще прочете мненията се чудя аз....

Iskren Dimitrov Няма тя е кон с капаци,има всякакви лигльовци дето ги четат и я лъжат...здраво,щото,ако и кажат истината може да си посегне...!!!

Lubomir Bogoichev Това тъпо предаване до групите ли стигна да си търси фенове и известност. Свършиха ли бръмбарите и урината, която пиете/ядете, че към този момент обсъждате обикновенни злословия. Пуснете един турски сериал по-добре.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР