Момичето много пъти е доказвало, че не може да търпи

...
Момичето много пъти е доказвало, че не може да търпи
Коментари Харесай

Тя е дъщеря на известен българин, замесиха я в секс скандал и се оказа голяма кибритлийка

Момичето доста пъти е доказвало, че не може да търпи несправедливости и остро реагира на всевъзможни простотии

Дъщерята на Юлиан Вергов - Албена, която беше забъркана в чутовния скандал сред татко й и актрисата Диана Дамянова, е огромна кибритлийка. Тя върви по стъпките на татко си и професионално, постоянно реагира остро на неправдите.

Момичето доста пъти е доказвало, че не може да търпи несправедливости и остро реагира на всевъзможни простотии. И този път червенокоската се разлютя и то с право. Тя скочи на водачите, които я раздразниха поради постъпките си.

Затова и Алена се разпени против тези, които паркират безобразно в центъра на столицата във времето, когато няма Синя зона. Вергова станала свидетелка на това, че паркираните на тротоарите коли запречвали придвижването на пешеходците, а майките с колички напряко били като на съревнование с трудности.

„ Абе вие имате ли капчица разсъдък!Знам, че най-харесвате съботната вечер, когато няма да плащате, тъй като няма синя зона. Но това не ви дава право да паркирате безобразно и то тук-там, където не трябва да си оставяте колите. И най-много да задръствате площад „ Гарибалди “, който е пешеходна зона.Откъде да минат пешеходците, възрастните хора, майките с колички? Хайде бъдете по-цивилизовани, а не да сте като някакви хуни. Безобразие! “, избухна Алена Вергова и то с право.

Източник: България днес
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР