Момичето, което снощи получи куршум в главата на дясната предна

...
Момичето, което снощи получи куршум в главата на дясната предна
Коментари Харесай

От последните минути! Нова информация за простреляната в главата жена на Слънчака! Приятелката на убития Коста Николов била...

Момичето, което нощес получи патрон в главата на дясната предна седалка в супер първокласния Мерецедес, е в сериозно положение. То е отведено в отделението за интензивно лекуване в УМБАЛ-Бургас, след комплицирана черепно-мозъчна интервенция, която е траяла няколко часа. Куршумът, с който е улучена, е влезнал от лявото слепоочие и е бил затънал в главата, написа " Флагман ".

„ Докараха я в кома, само че и в този момент положението й продължава да е сериозно, сътрудниците ОАРИЛ са с песимистична прогноза. Има сърдечна активност, само че уврежданията в главата са извънредно съществени ", сподели източник от УМБАЛ-Бургас.

Пациентката продължава да се води като незнайна. По неофициална информация се споделя Симона, от Велико Търново, на 30 година

Припомняме, че нощес в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е имало млада жена, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. Районът е блокиран от полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР