Момичето, което обича музиката до последен дъх – Дара Екимова,

...
Момичето, което обича музиката до последен дъх – Дара Екимова,
Коментари Харесай

Артистичност и смели импровизации в „Черешката на тортата“

Момичето, което обича музиката до финален мирис – Дара Екимова, принцесата на модерния суинг – певицата Деси Андонова, актрисата с безгранична сила Касиел Ноа Ашер, водещият и продуцентът Къци Вапцаров и китаристът на група „ Остава “ Жоро Георгиев запретват ръкави и се впускат във вкусна конкуренция идната седмица в „ Черешката на тортата “. Те ще предложат невероятни комбинации, другарска атмосфера и неподозирани изненади, а щипка професионални мнения ще получат от началник Иван Манчев.

Седмицата стартира с ария и надарената Дара Екимова. Красивата певица, за която кулинарното амплоа до неотдавна е било непознато, ще вложи голямо усърдие, позитивна сила и точност, с цел да зарадва същински своите посетители. Най-младата участничка в компанията ще подготви ястия с ориенталски нотки и ексцентрични съставки. По време на вечерята ще валят неуместни въпроси, а отговорите й ще изненадат всички.
 Дара Екимова NOVA
След концептуалното меню на Дара, магнетичната Деси Андонова се насочва в другата кулинарна прекаленост – на импровизацията и проведения безпорядък. Певицата с благ глас, по-известна като DESY от Sentimental Swingers, ще изненада гостите си с 5-степенно меню, забавни комбинации и жизнен оптимизъм във вторник. Деси ще предложи вечеря за душата в приказна атмосфера с няколко кулинарни министър председатели, включващи съставки като оцет от дюли и сладко песто.
 Деси Андонова NOVA
Актрисата, която не се опасява от вятърни мелници – Касиел Ноа Ашер, влиза с обсег в „ Черешката на тортата “ в сряда. Фурията и артистичен хамелеон ще сътвори разточителна вечеря, въодушевена от обичаните ястия на мъжа й. Предстоят любопитни истории за живота и кариерата й, а закачливият подарък с тематично обръщение ще разсмее всички на масата. Вечерта ще завърши с гледане на кафе, а предсказанието за една от участничките ще може да се трансформира в действителност незабавно.
 Касиел Ноа Ашер NOVA
Следващият ден е непокътнат за рокендрола в лицето на Жоро Георгиев от група „ Остава “. Китаристът ще заложи на семпло, само че вкусно меню, в което е сигурен. В кухнята рок музикантът ще бъде лежерен и убеден, а когато останалите участници дойдат, ги чакат дълбоки житейски диалози. За прочувствения пик на вечерта ще се погрижи музикалната изненада на Жоро и творчеството на „ Остава “. Дали от занаятчия на китарата може да се получи занаятчия в кухнята, ще стане ясно в четвъртък.
 Жоро Георгиев NOVA
Финалът на седмицата ще сложи безконечното момче на шанса – Къци Вапцаров. Шоуменът няма да изневери на провокативната си същина и ще организира обществен опит с шеговита идея в петък. Къци ще заблуди гостите с консервирана гурме вечеря, комбинирана с артикули от градината му. Доброто настроени няма да напуща масата, а за край звездната компания ще получи домашно подготвен подарък и книга.
 Къци Вапцаров NOVA
Кой ще заеме първото място и какви любопитни предписания са приготвили домакините през идната седмица? – вижте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР