Момичето е подсъдимо за убийството на баба си актрисата Виолета

...
Момичето е подсъдимо за убийството на баба си актрисата Виолета
Коментари Харесай

Майката на Ивет Стайкова: Взимаше наркотици по 4 пъти на ден, чуваше гласове да скача и удря

Момичето е подсъдимо за убийството на баба си актрисата Виолета Донева. Според прокуратурата тя е наръгала старата жена 54 пъти в нощта на 18 октомври 2022 година Днес показания даде нейната майка.

" Отношенията й с баба й бяха прелестни. Тя й изпращаше пари да си купи ботуши, както и за храна. Те се чуваха и виждаха. Всяка Коледа ходеше при нея. Много добре се разбираха с Виолета и са си споделяли ", сподели Цветелина Илиева.

Открила, че щерка й взема опиати, кагото била на 14 години. Започнали да вървят при психиатъра доктор Петър Василев, само че нямало усъвършенстване. " Виждаше по какъв начин хора се движат по покрива ", описа майката От думите й стана ясно, че Ивет е имала халюцинации.

Ивет първо учила в Арменското учебно заведение. После била трансферирана в 30-о учебно заведение. Там обаче я хванали с опиати. След това се записала в Училището по текстил и дизайн в " Лозенец ". Там още първия период я хванали с машинка за дрога. След това, с цел да се откъсне от средата, станала частна ученичка. Майка й се принуждавала да взима заеми, с които да й заплаща отговорностите, насъбрани от опиатите.

Жената разказа кошмара, който са претърпели дружно с Ивет, когато е била под влияние на опиати . Веднъж да вземем за пример майка й я завела в " Пирогов ", тъй като си била внушила, че страда от нелечимо заболяване. В тоалетната обаче момичето още веднъж се надрусало. По пътя към дома било кошмарно. Ивет крещяла и удряла майка си. На идващия ден като мине въздействието на опиатите, момичето казвало, че нищо не помни.

Докато Цветелина разказваше за ужаса, плачеше както тя, по този начин й щерка й.

Тя имаше фикс идея за гонене, изясни дамата. Например бус минава около нея и Ивет карала майка си да върви пред нея, тъй като считала, че транспортното средство я преследва. Когато взимала опиати, Ивет казвала, че не й се живее, тъй като била нещастна.

На края на днешното съвещание подсъдимата Ивет Стайкова изиска копие от всички разпити по делото и материалите за цялото правосъдно произвеждане, като акцентира, че желае да е осведомена с всичко.

Следващото съвещание съдът дефинира за 11 декември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР