Момичето, блъснато от автомобил в Сопот тази сутрин е с

...
Момичето, блъснато от автомобил в Сопот тази сутрин е с
Коментари Харесай

Блъснатото в Сопот 15-годишно момиче е с опасност за живота, но е в стабилно състояние

Момичето, блъснато от автомобил в Сопот тази заран е с заплаха за живота, само че е в устойчиво положение.  Тя е настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване към УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД - Пловдив. По последна информация от лекарите, пациентката е в устойчиво положение, само че заради характерността на контузиите си, има риск за живота. Лекарите от университетската болница поставят всички старания, с цел да подобрят нейното положение.
Прочетете още
Както TrafficNews.bg заяви,  18-годишна шофьорка е прегазила две 15-годишни девойки на паркинг зад спортната зала в Сопот. Младата лидерка е от ромски генезис с 1-месечен стаж. Тя е возила сестра си на учебно заведение в ПГ “Ген. Заимов ” в Сопот.

Спряла на паркинга пред спортната зала, само че при потегляне, изгубила надзор върху кормилото и блъснала двете 15 -годишни девойки, едното от които е с заплаха за живота,  а другото е единствено с охлузвания.

Шофьорката е качила и двете девойки на предния похлупак на колата, само че едното от тях е паднало под гумите на автомобила, оповестиха от районно управление (на МВР) Карлово. Пробите за алкохол и опиати  са негативни. Тя е арестувана в ареста.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР