Момичетата просто искат да се забавляват, гласи част от текста

...
Момичетата просто искат да се забавляват, гласи част от текста
Коментари Харесай

Бритни Спиърс позира чисто гола за рождения ден на годеника си

" Момичетата просто желаят да се забавляват ", гласи част от текста на известното през 80-те години на предишния век парче на Синди Лаупер и това е самата истина. Доказателство за правотата на това изказване е самата принцеса на американската поп музика Бритни Спиърс, чийто главен приоритет сега са развлеченията, на които без даже да се замисли се отдаде, откогато публично се освободи от попечителството на своя татко, влезнал в ролята на неин персонален тъмничар през последното десетилетие и половина. Опитвайки се да навакса едновременно с всичко това, което е пропуснала, до момента в който бе под контрола на своя родител, в последно време русокоската се отдава на най-различни прекарвания, от време на време граничещи с чисто безрасъдство, без въобще да се вълнува по какъв начин биха изглеждали те в очите на хората или по какъв начин биха се разтълкували от пресата, написа dir.bg.

Пример за това е сантименталното бягство, което подари на своя избраник, по случай днешния му рожден ден. За персоналния му празник, бележещ неговата 28-ма годишнина, носителката на няколко награди " Грами " реши да го изненада с почивка на неназован божествен остров, където двамата могат да се излежават на плажната линия изцяло необезпокоявани. От последните изявления на звездата в Инстаграм излиза наяве, че за припичането под жарките слънчеви лъчи не са им нужни никакви облекла... Демонстрирайки, че към този момент не би трябвало да се преценява с каквито и да било правила и забрани, изпълнителката на " Toxic " още веднъж нагорещи мрежата, публикувайки поредна порция дръзки фрагменти.

На множеството от тях тя театралничи пред фотографския обектив, намиращ се в ръцете на Сам Асгари, чисто гола, легнала в плитчините на естествения басейн, оставяйки водата му да покрие тялото ѝ. Въпреки дързостта си обаче, Бритни въпреки всичко е появила известно благовъзпитание, прикривайки значителните елементи на тялото си. Така да вземем за пример на някои изображения тя е покрила гърдите си с ръце, а върху слабините си след това е сложила емотикон с формата на елмаз, най-вероятно с цел да няма мотив админите на платформата да отстранен поста ѝ.

Преди няколко часа тя показа кадър с обичания си, на който двамата театралничат прегърнати на фона на залязващото зад хоризонта слънце. На него тя носи семпла плажна рокля без презрамки, а той - риза с пай ръкав къси панталони. " Честит рожден ден на моя избраник! Обичам те толкоз доста... Искам да основа семейство с теб ", гласят думите ѝ, съпътстващи фотографията, която все още е харесана от съвсем два милиона души във виртуалното пространство.

Певицата и фитнес инструкторът се срещнаха през 2016 година по време на фотосите на видео клипа към песента ѝ " Slumber Party ". Любовта сред тях пламна незабавно и от този момент двамата са неразделни. Макар през последните няколко години задграничната преса нееднократно да писа, че Асгари е паднал на едно коляно, искайки ръката ѝ, Спиърс публично разгласи годежа им през септември предходната година.

" Тя е в възторг ", сподели тогава източник на сп. " Peoplе ", разкривайки, че мъжът е задал огромният въпрос в дома на русокоската, намиращ се в Лос Анджелис. " Той е нейната скалата. Грижи се тя да се храни добре и да тренира. Тя разчита на него за всичко. Той работи и има собствен личен живот, само че се пробва да прекарва колкото се може време с нея ", добавя той.

Спиърс сподели годежния си пръстен с елмаз в понеделник, публикувайки видео, на което тя и Асгари изхвърчат с частен аероплан за тропическия му рожден ден.

" Нека тържествата за моя прелестен избраник стартират в този момент... Моят воин... моят наставник... моето самодоволство... моя обич! Надявам се, че ще получи всичко за рождения си ден, та даже и повече! ", написа Бритни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР