Момичета, нека да не шикалкавим. Когато сексуалният ни живот започне

...
Момичета, нека да не шикалкавим. Когато сексуалният ни живот започне
Коментари Харесай

Помагало за дамите: Грешките в секса

Момичета, дано да не шикалкавим. Когато половият ни живот стартира на скърца като ръждясала пружина на остаряла „ Приста”, на часа посочваме обвинително мъжа до нас. Той е отговорен за това, че на нас не ни се играе толкоз постоянно на „ Чичо доктор”. Той е отговорен, че удоволствието ни от секса понякога е по-мижаво от светлината на мокър фитил. Той е отговорен, че не ни порастват крила, без да прибягваме до енергийни питиета. Да де, но за тая цялата интимна кахърия постоянно са отговорни най-малко двама. В последна сметка на кого му се прави обич, в случай че непрекъснато би трябвало да съпоставя креватните си похвати с успеваемостта на следващото болкоуспокояващо за глава. Мъжът може и да се кефи перверзно на здравната касинка, само че сигурно метафоризирането му с аптечка е на изток от кулминационния парадайс.

Каквото почукало, такова чукало
Нали знаете, че на никого не му е прелестно да се прави на горски в бракониерски сезон. Трябва да си цялостен лакомец, та да те задоволява да сексуалничиш с дърво. Забравете за „ по-женственото” държание и най-малко един път размахайте нежната си експанзия пред „ по-ненаситната” си половинка. Няма по-голямо факсимиле от изказванията, че мъжът би трябвало да ни смъкна и че напълно негов прерогатив е първата крачка в секса. Да покажеш предпочитание към колегата, в никакъв случай не е губене в превода и постоянно значи с един патрон най-малко два оргазма.

Забравете за състезанието „ Мис свят”
Не се правете, всяка от нас го прави. Вместо да пуснем вътрешната ни богиня да тръпне от наслаждение на воля, ние превъртаме нонстоп в главите си диаметъра на задника ни тъкмо в най-неадекватния миг. Пък след това що не сме свършили. Да не мислите, че на ханъмите в харемите им е пукало за тлъстините към пъпа. Или пък на Кама сутра мацките, задето им се е размазала къната на стъпалата. В последна сметка не се явявате на конкурс за хубост и никой няма да ви написа двойка, в случай че имате магданоз сред 5 и 6 горен вдясно. Но сигурно ще получите десетка, в случай че демонстрирате самочувствие и убеденост в личната си женственост.

Това е мъжка работа
Дрън-дрън! Веднъж вечно - сексът не е непокътната територия за мъжа. Нито в този момент, нито когато и да било. Все едно да твърдите, че господата не са сантиментални, нищо че някои от тях даже ни бият в своята любовна сензитивност. Друго неправилно разбиране, поради което сме склонни да нараним тестисите на колегата си, в случай че ни откаже, е, че той постоянно е подготвен за чевръсто търкаляне в храсталака. Не споделям, че това не важи за преди малко намерилите нова функционалност на мъжествеността си младежи. Това обаче не важи за средностатистическия полов мъж. Работата, грижите, сметките служат като бром на мъжкото либидо. Така че идващия път, когато благоверният избра да ви гушка нежно, в сравнение с да изгори 200 калории в опит да протрие матрака, разберете го вярно. Не е тъй като не ви желае, а тъй като сексът не е норматив, поради който в края на деня получаваш отплата.

Той си знае. Дали?
Да си мислим, че след всичките години разменяне на милувки с колегата ни той си е научил урока, е, меко казано, незаконно по отношение на нас самите. Това че от време на време съумява да ви докара до края, не значи, че е ненужно управление, упътващо го към картата с интимното ви богатство. Дори най-хубавият ухажор не знае какво тъкмо й би трябвало в този момент на дамата. В последна сметка той не е вълшебник, нито удареният от гръм Мел Гибсън във кино лентата „ Какво желаят жените”. Няма нищо неверно в това да напътствате оргазма си. А когато обичаният ви предложи да изпробвате нещо ново, не започвайте да планувате бавната му и мъчителна кастрация. Това, че е податлив да вкара нова фалшификация в любовното ви меню, не значи, че има държанка непременно. Има още много аргументи, които може да го подкокоросват за креватна лудория. Дързък порнофилм, от който е понаучил някой и различен майсторлък, е прекомерно евентуалната опция за другата марка черен пипер, с който подлютявате секса си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР