Момиченце, родено в Газа, е останало сираче, преди дори да

...
Момиченце, родено в Газа, е останало сираче, преди дори да
Коментари Харесай

Бебе от Газа, родено чрез спешно цезарово сечение, е осиротяло още преди да се е родило

Момиченце, родено в Газа, е останало сираче, преди даже да се появи на света, откакто е било родено посредством незабавно цезарово сечение, когато майка й е умряла.

Лекарите се пробваха да спасят момиченцето, откакто младата майка Ханади Абу Амша беше убита при въздушен удар, съгласно отчети на палестински новинарски издания. След като младата майка умря, лекарите бързо извадиха бебето от утробата й и я лекуваха в кувьоз.

В момента момиченцето е в интензивното поделение в болница Al-Aqsa Martyrs в Деир ал-Балах, който се намира в централната част на Газа, съгласно отчетите. Предполага се, че цялото семейство на детето е умряло. Болницата на мъчениците в Ал-Акса неотдавна беше разказана като „ нещо от кошмари “ от американски доктор.

Снимки, споделени от болничното заведение през вчерашния ден, демонстрират дребното бебе, за което се грижат медицински сестри, работещи там. На фотографията е в инкубатора, хранена с шише. Бебето е докарано в болничното заведение през декември, заяви палестинската осведомителна агенци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР