Момиченце на 1 година и половина е пострадало тежко при

...
Момиченце на 1 година и половина е пострадало тежко при
Коментари Харесай

Млада шофьорка отнесе бебе, докато майка му се захласва по стари дрехи

Момиченце на 1 година и половина е потърпевшо тежко при нелепа злополука в руенсото село Вресово, оповестиха локални поданици, представени от БургасИНФО.
Детето било с майка си на спонтанен базар, който се провел на улицата в посока към село Зайчар. Там дамите изкарвали ненужни облекла и се получавало нещо като замяна. Майката на дребната Валя се заговорила с една от дамите от своебразния битак, а детето било сякаш на сантиметър от нея, само че не било хванато за ръка.
Момиченцето изскочило изненадващо на улицата, по която минавал автомобил, зад чийто волан била млада шофьорка на към 24-години. Детето било с рани по главата и ударено в региона на корема, откарано е в болница в Бургас.
„ Водачката е изпаднала в потрес, движела се е доста постепенно, само че не е съумяла да реагира, даже не се знае дали е блъснала детето или то единствено е паднало при типа на колата. Момиченцето обаче е в интензивното в болничното заведение, надяваме се да се оправи, най-малко към този момент уверенията са, че положението му е устойчиво “, споделиха поданици на Вресово, които са в непрекъснат контакт с родителите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР