МОМИЧЕ, за което се смята, че е най-малкото оцеляло недоносено

...
МОМИЧЕ, за което се смята, че е най-малкото оцеляло недоносено
Коментари Харесай

Най-малкото оцеляло недоносено бебе в Ирландия, което тежеше по-малко от тенекия за супа, беше приветствано като „чудо“ преди първата Коледа

МОМИЧЕ, за което се счита, че е най-малкото оживяло недоносено бебе, родено на остров Ирландия, е разказано като „ на родителите си “ малко знамение ” преди специфичната им първа Коледа дружно вкъщи.

Райна Гилмор тежеше 378 грама, по-малко от кг, когато беше родена с цезарово сечение на 26-та седмица на 28 юни.

Теглото й падна до 360 г през първите няколко дни в неонатологичното интензивно поделение в Кралската болница за майчинство в Белфаст.

На родителите Рейчъл, 25, и Маркъс, 33, които живеят в Баликлеър, графство Антрим, беше казано, че бебето им има към 10 % късмет да оцелее.

Но макар многочислените здравословни страхове и затруднения по време на четирите месеца в болничното заведение, първо в Royal, а по-късно в Antrim Area Hospital, Райна се пребори и майка й и татко й най-сетне съумяха да я приберат вкъщи през октомври.

Г-жа Гилмор, независимо заета козметик, сподели: „ Когато и да пристигна този ден, даже не знам по какъв начин да го обясня, беше като че ли всичките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР