Момиче в 7-и клас е починала във врачанското Средно училище

...
Момиче в 7-и клас е починала във врачанското Средно училище
Коментари Харесай

Седмокласничка почина по време на междучасие във врачанско училище

Момиче в 7-и клас е умряла във врачанското Средно учебно заведение " Христо Ботев " през днешния ден. Трагедията се е случила към 9 часа в междучасието сред първия и втория образователен час.

Веднага бил подаден сигнал на телефон 112, само че когато екип на Спешна помощ дошъл, детето към този момент нямало пулс. Междувременно дошъл втори екип медици, които се присъединили в битката за живота на момичето. За страдание то не могло да бъде избавено.

По информация на локалния уебсайт Bulnews.bg в междучасието детето е стъпало да си купи дюнер, оставило го е на чина и паднало по очи. Веднага е била извикана фелдшерката, която открила, че сърцето е спряло.

От учебното заведение потвърдиха смъртния случай на своята възпитаничка с изключително известие, което гласи:

" Информираме Ви, че на 9 декември в Средно учебно заведение " Христо Ботев " - Враца има смъртен случай с ученичка от 7 клас. Взети са навреме всички нужни ограничения от наша страна. Уведомени са институциите, организират се диалози от експерти. Психолози работят с учениците. Предвид нещастието и нашата тъга Ви молим за схващане и нравственос към запазване психическото и физическо положение на децата и учителите като не ги притеснявате с въпроси ".

Кметът на Враца Калин Каменов разгласява съболезнователен адрес към околните на умрялата ученичка, като помоли медиите да уважат скръбта на хората и шокът у възпитаници и учители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР