Момиче, Рокетмен и Тайните на Киетуд с премиери. “Момиче на

...
Момиче, Рокетмен и Тайните на Киетуд с премиери. “Момиче на
Коментари Харесай

АРТпосоки с Галя Крайчовска: Време за кино

" Момиче ", " Рокетмен " и " Тайните на Киетуд ” с министър председатели.

“Момиче ” на белгийския режисьор Лукас Гонт идва с куп награди от Кан, Лондон, Сан СебастиАн, Стокхолм и Цюрих. Амбициозната 15-годишна Лара мечтае да стане професионална балерина. С помощта на татко си се впуска в това премеждие и се записва да учи в ново учебно заведение.

По тялото си обаче схваща, че по рождение е момче. С неспособността да понесе натоварването на балерините се ускоряват и присъщите и за двата пола комплекси. Режисьорът продължава тематики, които изследва в постановката „ Обикновените хора ”, дружно с режисьора и танцьор Ян Мартенс – за танца, идентичността и трансформацията. И за безусловната родителска обич.

Елтън Джон, сър Елтън Джон. Невероятната му персонална история блества на огромния екран. „ Рокетмен ” разкрива незнайни страни от блестящата кариера на мегазвездата. Историята на Реджиналд Кенет Дуайт в годините на огромния пробив идва с „ Рокетмен ”. Заглавието е въодушевено от едноименния шлагер на Елтън Джон и прави прилика с шеметната му кариерата му. Филмът наблюдава фантастичния път и трансформацията на Реджиналд Дуайт от срамежливото дете знамение, което свири на пиано, дете знамение в Кралската музикална академия - до международната, екстравагантна суперзвезда. Тази вдъхновяваща, общочовешка история, в която момче от дребен град става една от най-ярките и иконични фигури в поп-културата, е разказана на фона на най-известните и обичани песни на Елтън Джон.

Звездата от Оскаровия „ Артистът ” Беренис Бежо ще забележим в премиерния филм „ Тайните на Киетуд ”. След дълго неявяване Еугения - с облика на Мартина Гусман се завръща в родния Киетуд - красиво фамилно имение покрай Буенос Айрес. Заедно със сестра си Мия - или Беренис Бежо, ще се изправят против мрачни секрети и прочувствени контузии от предишното. Режисьорът Пабло Траперо насочва покана към феновете - да се потопят в прочувствения лабиринт на тези обезверени, само че красиви същества.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР