Момиче от Варна е новата Мини мис Свят. Бриана Петрова

...
Момиче от Варна е новата Мини мис Свят. Бриана Петрова
Коментари Харесай

Третокласничка от Варна е със златната корона на Мини мис Свят

Момиче от Варна е новата Мини мис Свят. Бриана Петрова завоюва златната корона преди дни в интернационалния конкурс, провел се в Солун, Гърция. Момичето е третокласничка в СУ „Гео Милев“.

Наричат Бриана Петрова детето знамение, освен поради хубостта, а и поради нейните гении. Започва да свири на пиано на 4 -годишна възраст в школа „Ритъм и звук“ с живописен началник Наталия Стойнева.

Явява се на доста национални и интернационалните състезания, където печели влиятелни награди като лауреат I степен (Белград, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

На 6 години стартира да танцува латиноамерикански танци в КСП „Кристал“ – Варна и взе участие в доста национални и интернационалните състезания, както самостоятелно, по този начин и с колегата си Ники Джамбазов, с който завоюват златни медали, освен в тяхната възрастова група, само че и при по- огромните.

Освен с пиано и танци се занимава и с поп и джаз пеене във фондация „Звезди на изкуството“ с вокален възпитател Мила Маврова, където също печели доста влиятелни награди.

Момичето има завоювани 50 златни медала, 3 сребърни, 3 бронзови и доста купи. Член е в клуба на „Успелите деца на Фондация Бербатов“. Също по този начин взима присъединяване и в благотворителни планове и дела за децата в неравностойно състояние „Системата ни убива“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР