Момиче от Съединените щати, изчезнало през октомври 2018 г., е

...
Момиче от Съединените щати, изчезнало през октомври 2018 г., е
Коментари Харесай

Откриха момиченце, отвлечено през 2018 г. 



Момиче от Съединените щати, изчезнало през октомври 2018 година, е открито живо и крепко.

Аранза Мария Очоа Лопес, която е била в приемно семейство, е била отвлечена от биологичната си майка от търговски център във Ванкувър, Вашингтон, когато е била на четири години.

Полицията са предложили премия от 10 000 $ за информация за момиченцето.

Тя е забелязана за финален път на следеното посещаване с майка си - която е задържана година по-късно през септември 2019 година в Пуебло, Мексико.

Детето обаче, което в този момент е на осем години, остава в неопределеност. Досега - до момента в който не е намерено от управляващите в Мичоакан, Мексико, през февруари.

Тази сряда Аранза е върната в Съединени американски щати.

„ Повече от четири години ФБР и нашите сътрудници не се отхвърлиха от Аранза “, сподели Ричард Колоди, специфичен сътрудник в Сиатъл.

”Нашата грижа в този момент ще бъде поддръжката на Аранза, когато тя стартира своята реинтеграция в Съединени американски щати, “ добави той.

Майка ѝ, Есмералда Лопес-Лопес, се призна за отговорна през януари 2021 година за похищение и обир от втора степен и интервенция в попечителството пред Върховния съд. Осъдена е на 20 месеца затвор.

Аранза е била настанена под грижите на страната и в приемно семейство през 2017 година след недоволства, че е била физически измъчвана от майка си.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР