Момиче бе ухапано от леопард при опит да си направи

...
Момиче бе ухапано от леопард при опит да си направи
Коментари Харесай

Леопард ухапа момиче при опасно селфи във варненския зоопарк

Момиче бе ухапано от леопард при опит да си направи фотография по какъв начин допира намиращите се в клетката хищници. Инцидентът във варненския зоопарк е станал на 17 септември към 18.00 часа, оповестиха от атракциона.

По време на обикновен обход пазачът на зоопарка вижда младо момиче съзнателно да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на местообитанието на леопарда за да си направи рисковото селфи. Въпреки явните предизвестия и мигновена реакция на члена от екипа на зоопарка, след идване на място открива, че момичето е ухапано по пръста от леопарда.

Пазачът оказал съответна първа помощ и след консултация с ветеринарния доктор на зоопарка, момичето е било изпратено в незабавен медицински кабинет за оказване на профилактична здравна помощ.

Докосването, храненето и притесняването на жителите от зооколекцията е безусловно неразрешено и е упоменато на осведомителни табели на цялата територия на зоопарка. Всички хищници се намират в особено проектирани местообитания, съгласно нужните на съответния тип, съобразени с всички ограничения за сигурност и нарушаването на тези ограничения е неразрешено, напомнят от атракциона. От там приканват посетителите даспазват разпоредбите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР