Моментът, в който безсрамните крадци потеглят с Range Rover на

...
Моментът, в който безсрамните крадци потеглят с Range Rover на
Коментари Харесай

Нагли крадци проникват и крадат Range Rover на стойност £70 000 за секунди

Моментът, в който безсрамните крадци потеглят с Range Rover на стойност £70 000 за по-малко от една минута, е хванат от видеонаблюдение.

Кражбата се случи в St John's Wood, северен Лондон, към 5:30 сутринта във вторник, 9 януари. Записи от камери за видеонаблюдение демонстрират по какъв начин двама маскирани крадци стопират до автомобила с мотор. Докато единият пази, другият скочи и се втурна към прозореца на колата.

Може да се види по какъв начин юбите употребяват лост, с цел да отворят предния прозорец на черното 4x4. Веднъж отворен, незнайният нападател скача с главата напред през прозореца, проправяйки си път вътре, до момента в който краката им остават да висят във въздуха извън.

Колата се възпламенява няколко секунди по-късно и с включени фарове се вижда по какъв начин крадецът потегля. Мотоциклетът се отдалечава в противоположната посока

Няколко секунди по-късно автомобилът е разпален и фаровете са включени, преди крадецът да го подкара, до момента в който съучастникът на мотоциклета се отдалечава в противоположната посока в з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР