Момечето носи име, което на персийски означава слънчев лъч Синоптичката

...
Момечето носи име, което на персийски означава слънчев лъч Синоптичката
Коментари Харесай

Бившата на бургаски бизнесмен роди от наследника на KFC

Момечето носи име, което на персийски значи " безоблачен лъч "

Синоптичката от Нова телевизия Лора Георгиева роди щерка на милионера Лазгин Маджид. Той е наследник на притежателя на компания „ Самекс “, оперираща KFC и пиците „ Доминос “. Момиченцето носи името Зарин. Смята се, че е заимствано от персийски език и значи „ безоблачен лъч “.

40-годишния Маджид, който е от сирийски генезис, имаше 7-годишна връзка с някогашната половинка на Благо Джизъса – Христина. Но пътищата на двамата се разделиха.

За Лора това е второ дете. Дългокраката хубавица има 11-годишна щерка от милионера Борислав Манджуков, който през 2014 година бе убит на столичния бул. „ България “. След убийството му Георгиева се върнала в родния си Казанлък и чак след 3 години се осмелила да хвърли траура.

Когато се съвзела, тя срещнала бургаския предприемач Деян Дачев, собственик по това време на няколко нощни заведения и строителен бизнес. Известно време Лора носи неговата фамилия и всичко вървеше безпрепятствено, само че след това стана ясно, че тихомълком са се разделили.

Когато още веднъж остана сама, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени. По-късно се заприказва, че е почнала връзка с Ангел Ангелов, притежател на известна марка за пилешко месо и на лечебните заведения „ Аджъбадем “, който е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила огромен брой титли от разнообразни състезания за хубост. През 2007 година тя става „ Царица Роза “ на Казанлък.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР