Момчил Младенов, заедно с част от кандидатите за общински съветници

...
Момчил Младенов, заедно с част от кандидатите за общински съветници
Коментари Харесай

Момчил Младенов зае лидерската позиция при регистрацията в ОИК-Враца

Момчил Младенов, дружно с част от претендентите за общински съветници от „ Българска социалистическа партия за България “, първи внесоха нужните документи за присъединяване в локалните избори на 27 октомври.
„ Моята фантазия е Враца да бъде град, в който работим, учим и с обич сътворяваме семейство. Град, който е комфортен за живеене, безвреден за своите поданици и най-много – град, в който се диша свободно. Град, опазващ историческото си завещание и чуващ гласа на жителите си. Враца може да бъде привлекателен център за бизнес вложения както на локално, по този начин и на национално и интернационално равнище. Всичко това е изцяло допустимо! Единственото нещо, което ни е належащо, е предпочитание за развиване и подготвеност за превъзмогване на тестванията, с които ще се сблъскаме дружно по този нелек път. Стига да го изискат, врачани могат да реализират всичко, в това нямам никакво подозрение! “, сподели Момчил Младенов.
Разработена е и подробна стратегия за бъдещото развиване на града, с която ще среща обществото ежедневно както посредством обществените мрежи, по този начин и лице в лице с всеки един гражданин на общината. Основните акценти в нея са: предпочитано ориентиране на средства към кварталите за създаване и ремонт на инженерната и обществената инфраструктура; превръщането на Враца в един мечтан град с чист въздух и зелени пространства; слагането на фамилията в центъра на общинската политика и обезпечаването на безвъзмездни детски градини, детски кухни и ясли за всички деца в общината.
„ Винаги съм подготвен за градивна рецензия и най-много за концепциите на дейните жители, които милеят за своето отечество! Време е Враца да бъде още веднъж на врачани! “, добави още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР