Момчето вече има записани песни Бургаският талант Иван Стоянов, който

...
Момчето вече има записани песни Бургаският талант Иван Стоянов, който
Коментари Харесай

Помните ли бургаския талант Иван Стоянов от детската Евровизия? Днес вече е чалга звезда

Момчето към този момент има записани песни

Бургаският гений Иван Стоянов, който плени сърцата на всички с присъединяване си в детската Евровизия през 2015 година, към този момент гради музикална кариера. Той към този момент има записани лични части. Първата му ария, която излиза преди към 3 месеца, се споделя „ За теб “, а втората „ Моето сърце не е хотел “. 

Иван се е ориентирал в поп-фолк жанра и употребява артистичния псевдоним Айвън. Продуцент му е легенда в поп-фолка, отдръпнал се преди години и в този момент направил личен лейбъл.

Песните му набират от ден на ден известност, като за късото време имат близо 30 хиляди гледания. 
 През 2015 година кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с бургаския реализатор и му пожела триумф в представянето на страната ни в детската Евровизия
Иван е роден през 2005 година в Бургас. Талантливото момче взе участие на националната селекция за детската „ Евровизия 2015 “ с песента на Васил Найденов „ По първи петли “. Преминава сполучливо през всички рундове, с цел да се трансформира в любим на публиката и заеме втора позиция в крайното класиране. По-късно излиза наяве, че ще бъде дуетна половинка на Габриела Йорданова – самата победителка на националната селекция.

Участвал е в доста състезания и фестивали и има единствено призови класирания. Стефан Диомов персонално му присъжда огромната премия по време на конкуренцията “Бисери от поморийския бряг ”.

Чуйте песните му
 



 

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР