Момчето, което уби девет души в училище Владислав Рибникар в

...
Момчето, което уби девет души в училище Владислав Рибникар в
Коментари Харесай

Момчето, което уби девет души в училище в Белград, разказа как е планирал всичко

Момчето, което умъртви девет души в учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград, не се разкайва, осведоми Българска телеграфна агенция.

Той описа в полицията всичко, какво и по какъв начин е възнамерявал, споделя източникът на вестниците.

Коста К., който извърши убийствата, самичък е направил откритите в раницата му коктейли Молотов. Баща му го е водил на стрелбище, упражнявал се е доста и явно е бил доста ловък, откакто е улучил охранителя от 14 метра, споделя източникът.

Коста е съобщил за осъществено против него принуждение в учебно заведение по актьорско майсторство преди две години, когато е бил в пети клас.

" Съученик от групата го блъснал и му разцепил устната. Реагираха от центъра за обществени грижи, болничното заведение в Тиршова написа отчет и родителите бяха извикани на диалог. Това е единственият случай на принуждение, регистриран за Коста К. ", оповестява източникът.

В отчета на болничното заведение, в който му е направена психическа оценка, той е преценен като доста интелигентен, учтив, морално и етично насочен и упорит, добавя Танюг. Направено е заключението, че е изцяло здрав душевен.

Проявявал е интерес към астрофизиката, с каквато е желал да се занимава, упражнявал е карате и баскетбол.

Източникът на вестниците прибавя, че Коста отдавна е посещавал психолог.

Според закона той не носи наказателна отговорност, защото няма навършени 14 години. Баща му, чиито са револверите, е задържан за 48 часа.

Граждани и деца поставят цветя и палят свещи до учебното заведение.

Коста К., възпитаник в седми клас, умъртви в учебно заведение с револвери на татко си девет души - осем деца и един охранител, и рани още седем. Той е отведен за разпит в полицейското ръководство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР