Момчето, което е било отвлечено в Пловдив, е било захвърлено

...
Момчето, което е било отвлечено в Пловдив, е било захвърлено
Коментари Харесай

Установиха кои са похитителите на пловдивския ученик

 Момчето, което е било отвлечено в Пловдив, е било захвърлено голо и свиреп пребито съвсем до гибел в двора на Спортното учебно заведение " Васил Левски " в Пловдив. Бил е подаден сигнал, служителите на реда са намерили детето в безпомощно положение и извикали кола за спешна помощ.  Момчето е споделило, че познава похитителите си.

От свои източници " Блиц " осведоми още, че жертвата е възпитаник от Спортното учебно заведение, тренира битка. Двама от похитителите на детето са някогашни възпитаници, приключили преди 1-2 години със компетентност битка. Докато са били дружно в учебно заведение, сред жертвата и похитителите е имало разногласия. Те обаче не са били за момиче, а от друго естество. 

От полицията излязоха с публично известие за случая. Малко след 17 часа на 21 май във Второ РПУ е подаден сигнал, от инцидентен минувач, който се притекъл на помощ на момче, без облекла. Пред униформените  служители младежът обяснил, че трима мъже, един от които познава персонално, са го принудили да смъкна облеклата си, снимали го чисто гол и заплашили, че ще го разгласяват в обществените мрежи. За да не го създадат поискали момчето да им заплаща сумата от по 1000 лева.  Установен причинителят на закононарушението  и неговите съучастници. Тарторът е 23-годишният Християн К. Той е с престъпна демонстрация за шофиране след приложимост на опиати напролет на предходната година. Помагали са му неговият брат Павел К., на 20 години и техен приятел - Пламен Т., също на 20 години.  След задържането им  в ареста, тримата мъже са създали цялостни признания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР