Момчето искаше само. Приятел ми е и ми се молеше

...
Момчето искаше само. Приятел ми е и ми се молеше
Коментари Харесай

Тошо Куката: Момчето ми е приятел, молеше да го снимам и да стане известен

„ Момчето искаше единствено. Приятел ми е и ми се молеше да го фотографирам. Искаше да стане прочут, молеше ми се “. Това сподели Тошо Куката, до момента в който го извеждат с белезници от Районното ръководство в Пловдив. Той и Чеченеца бяха там за разпит във връзка изтекли клипове в интернет, от които е видно, че двамата се гаврят брутално с момче и го карат да лази по пода и да се държи като куче.
Прочетете още
Двамата бяха отведени с белезници от екипи на Министерство на вътрешните работи, с цел да бъдат откарани от полицейски бус към следствието. Към момента е известно още, че Емили Тротинетката, която също е забъркана  в унизителния акт, е била отведена с полиция за разпит.

„ Емили го направи клипа “, добави още Тошо Куката малко преди да затворят вратите на буса. По-рано през днешния ден обаче Емили даде своя версия за случилото се, където твърди, че самата тя е била принудена от Тодор да взе участие в гаврата.

Припомняме, че Прокуратурата се самосезира по случая поради публикувания по-рано в обществените мрежи видеоклип, на който се вижда по какъв начин те тримата и Тихомир Рангелов се гаврят с момче в пловдивски мол.  По късно стана ясно, че момчето, което взе участие в клипа е със специфични просветителни потребности.

На клипчето се вижда по какъв начин Емили води на мотив момчето, което лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и  „ хвани ”, след което хвърля празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе – тъкмо като куче. Същото деяние прави и Чеченеца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР