"Момчето чудо" Стивън Томпсън се завърна на страната на победителите,

...
"Момчето чудо" Стивън Томпсън се завърна на страната на победителите,
Коментари Харесай

Стивън Томпсън с доминантна победа над Хорхе Масвидал

"Момчето знамение " Стивън Томпсън се завърна на страната на спечелилите, откакто надви със съдийско решение над жилавия си конкурент Хорхе Масвидял.

На пръв взор борбата може да ви се е сторила равностойна, само че това не бе по този начин, а и резултата на съдиите е сладкодумен - 30-26, 30-27 и още веднъж 30-27.

Томпсън диктуваше темпото по време на цялата среща с офанзивите си от неловки ъгли, пласирайки високи и ниски удари с крайник, а за многообразие пускайки и по някое дясно кроше в главата на съперника си.

Хорхе Масвидал се опита да диктува темпото в средата на третия рунд и съвсем принуди Томпсън да влезе в същинска престрелка с него, само че "Момчето знамение " се върна към тактически брилянтната си игра и остана на капитанското място до края на срещата.

"Той е доста устойчив и доста сложен противник. Знаех, че в случай че има нокаут той ще падне при започване на срещата, само че това не се случи.

Хорхе Масвидал несъмнено е заслужил мястото си в Топ 5 на кандидатите в тази дивизия ", съобщи Томпсън след края на срещата.

С тази победа Томпсън усъвършенства върха си до 14-2-1. Той е изгубил единствено един път в последните си 10 борби. Масвидал (32-13) загуби последните си две срещи и върха му в последните седем борби е 3-4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР