Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - баща на 11

...
Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - баща на 11
Коментари Харесай

Полицията разследва нападението над 17-годишния Иво в Николово

Момчето бе душено от 44-годишния Красимир - татко на 11 деца

ОДМВР - Русе проверява случая в село Николово, за който.

При него 17-годишният Ивайло е бил атакуван и душен от 44-годишния Красимир - татко на 11 деца.

Полицията излезе с публична информация за нападението:

Сигнал за нахлуване над момче в с. Николово е получен в полицията, посредством ЕЕН 112, в събота вечерта, към 20:15 часа. Веднага на място са изпратени чиновници на Второ районно управление (на МВР) за изясняване на случая. По данни на очевидците нападателят бил 44-годишен мъж, а пострадалият малолетен 17-годишен юноша. Хората разказали на служителите на реда, че до случая се е стигнало, защото група деца били оставили колелетата и тротинетките си, тъй че провокирали неодобрение от страна на мъжа и той почнал да ги разхвърля, което довело до пререкания с младежите, а по-късно и до нападението.

Момчето е било отведено за обзор в болница, откъдето е освободено с пострадване в региона на главата.

По случая е формирана кореспонденция и е почнала работа от чиновници на Второ районно управление (на МВР). Проведени са голям брой беседи и са снети пояснения от очевидците и участниците в случая. На 44-годишния е формиран протокол за предизвестие съгласно член 65 от ЗМВР, като му е разяснена наказателната отговорност по Наказателен кодекс.

На полицията са били предоставени видеозаписи, направени от очевидци, които са приобщени към материалите по инспекцията. Утре се чака информация и от осъществената съдебно-медицинска експертиза за положението на младежа.

Събраните материали по случая са докладвани през днешния ден в Русенска районна прокуратура и работата по него продължава, съгласно получените инструкции за следващи дейности, с оглед изясняване на фактическата конюнктура и привършване на инспекцията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР