Момчетата от OneRepublic гледат напред към по-добри дни с оптимистичен

...
Момчетата от OneRepublic гледат напред към по-добри дни с оптимистичен
Коментари Харесай

OneRepublic с оптимистичен нов сингъл - "Better Days"

Момчетата от OneRepublic гледат напред към по-добри дни с оптимистичен нов сингъл - " Better Days ".

В нежната балада в умерено движение бандата поглежда към по-светло бъдеще в хаоса и страха от протичащото се в света сега.

“Да, аз знам, че ще дойдат по-добри дни. Знам, че слънце ще огрее пътя ми. Дано в никакъв случай не пролеем друга сълза за през днешния ден. Защото знам, че идват по-добри дни ”, декларира фронтменът и вокалист на бандата Райън Тедър във вълнуващия припев на песента.

Той споделя, че песента се ражда като лъч вяра в продължаващата по целия свят пандемия на ковид.

“Беше малко преди да приключим идния си нов албум, когато Световната здравна организация разгласи публично пандемията. Без да знаят, някои от нас се бяха оказали изложени на риск от COVID-19 в Лондон и се озоваха под двуседмична карантина в студиото в Лос Анджелис. Оставаха единствено две незавършени песни от албума, едната от тях беше точно “Better Days ”, споделя изпълнителят.

“Създадохме текст, който дава отговор на сегашната действителност, в която живеем – това се случва, когато пишеш ария по време на рецесия ”, добавя Райън Тедър.

" Better Days " е сингъл от идния пети студиен албум на OneRepublic - “Human ”, и следва синглите " Rescue Me ", " Wanted " и " Didn't I ".

Бандата разгласи също, че дружно със звукозаписната компания Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от стрийминг на песента на фонда в поддръжка на музиканти и актьори MusiCares, както и на организацията за битка с COVID-19.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР