Момчетата, които подават топките, не са на стадиона, за да

...
Момчетата, които подават топките, не са на стадиона, за да
Коментари Харесай

Как момче, което подава топките, впечатли Жозе Моуриньо

Момчетата, които подават топките, не са на стадиона, с цел да гледат трибуните, да се радват на хореографията или нещо друго. Те са част от мача. "

Това изясни Жозе Моуриньо след дуела с " Олимпиакос " в Шампионската лига, в който " Тотнъм " реализира зрелищна победа с 4:2, откакто изоставаше с 0:2 още от 19-ата минута. Португалският управител поздрави едно от момчетата, които подават топките край страничната линия, за помощта му при изравнителния гол на Хари Кейн.

В 50-ата минута футболист на " Олимпиакос " почисти топката в тъч, само че момчето край страничната линия реагира бързо и подаде друга към Серж Орие. Той хвърли на Лукас Моура, а бразилецът асистира на Кейн.

" Обичам интелигентните момчета, които подават топките. Аз самият бях страховит като подобен, когато бях дете. И това момче беше необикновено, той чете играта, схваща какво се случва на терена и даде една доста значима асистенция. Той преживяваше мача ", сподели Моуриньо след мача.

Mourinho congratulates Tottenham ball boy after brilliant quick-thinking to assist goal#Mourinho#ballboypic.twitter.com/Pm4QYfykHR
— Dat Nguyen (@nguyenxdat312) November 26, 2019

Специалния даже разгласи, че е опитал да откри момчето след мача и да го предложения в съблекалнята на " шпорите ", само че не го е видял след последния съдийски сигнал.

Случката на " Тотнъм стейдиъм " подсети за мача сред " Ливърпул " и " Барселона " от предишния сезон. Тогава момче, което подава топките, оказа помощ за бързото осъществяване на корнер от мърсисайдци, които вкараха гол.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР