Момчетата Daredevil използват неравности като рампи, за да се изстрелят

...
Момчетата Daredevil използват неравности като рампи, за да се изстрелят
Коментари Харесай

„Момчетата състезатели“ Daredevil използват неравности като скокове по опасен път „като предизвикателството“

Момчетата Daredevil употребяват неравности като рампи, с цел да се изстрелят във въздуха, оплакаха се доста изстрадали поданици.

Майкъл Торогуд, пенсионер, който живее на Colclough Lane в Packmoor, Stoke-on-Trent от 2006 година, се сблъсква с водачи с превишена скорост на своята улица отдавна. Усилията на Съвета за усмиряване на заканите от асфалта доведоха до инсталиране на неравности за скорост преди няколко години, само че това не реши казуса. Всъщност някои настояват, че това е влошило ситуацията, оповестява Stoke Sentinel.

„ За младите момчета това е предизвикателство. Някои от старите хора не бързат. Но други просто ги прескачат. Понякога в действителност е рисково. Изглежда, че се състезават ", сподели Майкъл.

Кенет Плант, 67, и Джули Кастри, 62, живеят на една и съща улица и са съобщили за същия проблем. Джули сподели: „ Те се спускат прекомерно бързо. Препятствията не са задоволително положителни. Те желаят да го създадат, тъй че да би трябвало да намалите. Те просто прелитат над тях. Те не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР